Η κίνηση ΑΡΗΣ ΕΣΑΕΙ (Ένωση Σκεπτόμενων Αρειανών για την Ελευθερία & την Ισονομία) όπως δηλώνει και το όνομα της, είναι ομάδα σκεπτόμενων φίλων του Άρη που αντιδρά στην ισοπέδωση κάθε διαφορετικής άποψης στο σύλλογο μας. Πολλοί αρειανοί θέλοντας να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα τεκταινόμενα στον Άρη, έψαχναν απεγνωσμένα φωνή διαμαρτυρίας στην πόλη μας. Η φωνή αυτή καταπνίγεται από το καθεστωτικό ραδιόφωνο αλλά και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε που παίζουνε το παιχνίδι αυτών που έχουν την τύχη του συλλόγου στα χέρια τους. Η κίνηση αυτή θα δώσει το βήμα σε όσους μέχρι σήμερα παρέμεναν αποκλεισμένοι.Ηρθε η ώρα κάποιοι που θεωρούν τον ΑΡΗ, μαγαζί τους να καταλάβουν ότι υπάρχει κόσμος που δεν πιστεύει τα όσα μας πλασάρουν τεχνηέντως!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Οι θέσεις της κίνησης ΑΡΗΣ ΕΣΑΕΙ στην εκπομπή "Η μπίλια στο κίτρινο"

logo.gifΣτις 20:00 το βράδυ σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό metropolis fm και στην εκπομπή "Η μπίλια στο κίτρινο" εκπρόσωπος της κίνησης ΑΡΗΣ ΕΣΑΕΙ θα είναι καλεσμένος για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα. Συντονιστείτε!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μειώσεις Συμβολαίων και πωλήσεις παικτών

kokeflagaz3.jpg

Στην τελευταία συνεδρίαση της λέσχης φίλων Άρη εκτός των άλλων ανακοινώθηκαν μειώσεις συμβολαίων και πιθανές πωλήσεις παικτών. Κάποιοι παίκτες έχουν εξαντλήσει την υπομονή του κόσμου είτε με τους διαρκείς τους τραυματισμούς, είτε με την επιεικώς μέτρια απόδοση τους, είτε με τα νυχτοπερπατήματα και την αγάπη τους στην ''γλυκιά ζωή''. Μερικοί μάλιστα εξαργύρωσαν τον προεκλογικό τους αγώνα κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης με ένα μεγαλοπρεπές συμβόλαιο που επ' ουδενί απέδειξαν μέσα στο γήπεδο την υπογραφή του. Για την περίπτωση πωλήσεων κάποιων εξ αυτών μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν κορόιδα ολκής που διατίθενται να πληρώσουν κι από πάνω για παίκτες που αποδεδειγμένα έχουν αποτύχει. Επιθυμία του κόσμου είναι η μείωση αυτή να αγγίξει και τα παχυλά συμβόλαια των έμμισθων υπαλλήλων της ΠΑΕ Άρης που οι υπηρεσίες τους κάθε άλλο παρά δικαιολογούν τις υψηλότατες αμοιβές τους. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές όλοι θα πρέπει αμείβονται βάση της προσφοράς τους και μόνο αυτής.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Τραγικά τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της λέσχης φίλων Άρη στις 9/6

1E30E238-B5F5-2F94-60ECBBA8C2AD47B7.jpg Θάφτηκαν από τα Μ.Μ.Ε της πόλης οι τραμπουκισμοί των ''αρειαναρχών'' εις βάρος του μέλους της λέσχης Σοφίας Μουστακίδου. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ''δημοκρατικής'' λέσχης που μας διαφημίζουν.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η κίνηση ΑΡΗΣ ΕΣΑΕΙ (Ένωση Σκεπτόμενων Αρειανών για την Ελευθερία & την Ισονομία) όπως δηλώνει και το όνομα της, είναι ομάδα σκεπτόμενων φίλων του Άρη που αντιδρά στην ισοπέδωση κάθε διαφορετικής άποψης στο σύλλογο μας. Πολλοί αρειανοί θέλοντας να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα τεκταινόμενα στον Άρη, έψαχναν απεγνωσμένα φωνή διαμαρτυρίας στην πόλη μας. Η φωνή αυτή καταπνίγεται από το καθεστωτικό ραδιόφωνο αλλά και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε παίζουνε το παιχνίδι αυτών που έχουν την τύχη του συλλόγου. Η κίνηση αυτή θα δώσει το βήμα σε όσους μέχρι σήμερα παρέμεναν αποκλεισμένοι.Ηρθε η ώρα κάποιοι που θεωρούν τον ΑΡΗ, μαγαζί τους να καταλάβουν ότι υπάρχει κόσμος που δεν πιστεύει τα όσα μας πλασάρουν τεχνηέντως!